VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK, FELHASZNÁLÓI TAPASZTALATOK

Kitartó kezeléssel és megfelelő odafigyeléssel a hajhullás megállítható! Ezt bizonyítják a termékeimet kitartóan felhasználók.


Vadkerti Lajosné


Vadkerti Lajosné

Megyeri Ági

Békéscsaba
Bódi kozmetikai termék családról, nagyon jó véleménnyel vagyok! Nemcsak a hajra való a regeneráló krém hanem pl.: égési sérülésekre is. Megégettem a kezem és fél óra múlva el is felejtettem, hogy mi történt. A lábamon a pikkelysömör teljesen eltűnt és az arcomon sincs egy folt se. Fénykép a lábamról az albumomban. De jó volt a pattanásomra is, ha elvágtam az ujjam ezzel kentem be. Fele annyi idő alatt gyógyultak a sebek.

Dörner Istvánné

Oroszlány
Nagyon meg vagyok elégedve a Bódi termékekkel.
Valóban hozza az ígért hatást. Az ősz hajszálaim is majdnem eltűntek.
Gratulálok a Bódi készítményekhez.
Sokfélét kipróbáltam már, de az Önök terméke utolérhetetlen.

Lőrinczné

Csongrád megye
A sampon jól bevált, a hajhullásom megszűnt.
A regeneráló gél a begyulladt térdízületemen segített. Esténként jól bekentem, vizes ruhával körbe csavartam. Jól hűtött és enyhített a fájdalmon. Hetente 3x kentem be.
1 hét után visszahúzódott a gyulladás. 2 hét után csak enyhén fájt és tudtam rendesen járni.
Ez a gél nem csak a fejbőrt újítja meg, hanem a térdízületre is jó hatással van.

Dr. Osváth Márta

Megpróbálom ismételten, most már képekkel is elküldeni első fotóval dokumentált tapasztalatomat, nagyon súlyos psoriasisos betegünknél. A Bódi Bőr Regeneráló Gél nagyon látványos gyulladáscsökkentő, fájdalomcsillapító hatást ért el. Ez a hatás 6 héttel a kezelt területeken szembetűnő és tartós maradt.
Újabb gélt kapott és egy hónap múlva kontrolláljuk. Akkor a beteget beszámoltatjuk saját tapasztalatairól.
A mai napon egy másik betegünknek adtam oda a Bódi Bőr Regeneráló Gélt. A lábszárát megcsípte valamilyen mérges bogár, néhány éve.  Pikkelysömör jelentkezett a j. av-on.
Az előző csípés és gyulladás területén sötét barna bőr pigmentáció maradt. 3 napja ismét megcsípte valami, 3-4 mm-es pörk környezetében a bőr gyulladt! A térd alatt  psoriatikus plakkok láthatók.
Egy foto készült a lábszárról és 3 db közeli kép a psoriasisról, a feltételezett csípés helyéről és a korábbi csípés helyéről. Ezeket a képeket csak a kezelés eredményével továbbítom.
A beteg leányának 20 éve van nagyon súlyos psoriasisa. Jövő héten behozza, hogy lefényképezzem és kaphasson gélt.
Izgalommal gyűjtögetem a tapasztalatokat.

Joó Zsuzsanna

Budapest
Imádom a termékeit, nagyon szép tőle a hajam, a világon semmiféleképpen nem használnék más sampont vagy tonikot.
További sok sikert a munkájához és a termékekhez.

Dr. Aweiti Mahmoud

Vác
Köszönöm szépen nagyon kedves. Nagyon meg vagyok elégedve a Bódi Kozmetika vonallal, termékekkel.
Ez valóban csodaszer és sok sikert kívánok önnek a továbbiakban és a fejlesztésekben.

Vicsekné Patakfalvi Zsuzsanna

Budapest, Fodrászat

Van megoldás a haj- és fejproblémákra?

Munkám közben az egyik régi kedves 66 éves férfi vendégemnél rendkívüli meglepő dolgot vettem észre hajfésülés közben:
A feje tetején új hajak nőttek ki. Kérdésemre, hogy mivel mossa a haját elárulta az új termékek nevét, amire 2 hónapja váltott. Samponról és tonikról kezdett beszélni, de ő nem is vett észre semmi különöset eddig. Kolléga nőkkel csodájára jártunk az új hajaknak és a javuló haj minőségének. Ezért elkezdtem én is használni és ajánlottam a vendégkörben is. Az egyik hölgy vendégem el is ment a budapesti Pajzsok Egészségmegőrző Klubba vásárolni Bodi hajtermékeket. Egy jó hónap múlva, amikor jött hozzám rendkívül lelkesen a következőkről számolt be: A Bódi hajsamponnal mosta a haját úgy, mint általában szokta, Bódi hajgéllel mosás után bekente és bedörzsölte a fejét, és mint gyógytermékeknél általában szokás, nem szárította meg a haját, tonikkal pedig napközben, akár többször is száraz haját befújta, amitől szép fényes lett a frizurája. Mivel nem kellett parókát vennie, szépen nőtt a haja, így ez jelentős megtakarítást és lelki könnyebbséget jelentett számára.
Még egy rendkívüli dolog is köszönhető a Bodi haj- és fejbőr termékcsaládnak. A hölgy fia, aki segített a hajmosásoknál, arról számolt be, hogy az ekcémás keze rendbejött rövid idő alatt. Nagyon jól esett, hogy a szakmámban egy olyan magyar gyógyhatású termékcsaláddal találkoztam, amit a legjobb minőségűnek tartok és az ára is teljesen elfogadható. Mindenkinek tudom ajánlani az egészséges és szép fejbőr és haj érdekében.

Kipróbálta termékeinket?

Kérjük ossza meg velünk tapasztalatait!

Kérjük adja meg nevét
Kérjük írja be üzenetét
Fénykép előtte: Fénykép utána:


Kérjük minden mezőt töltsön ki!